Layang Kangen

Layangmu tak tompo wingi kuwi
Wis tak woco opo kareping atimu
Trenyuh ati iki, moco tulisanmu
Ra kroso netes elo ning pipiku

Umpomo kangenku dadi suwiwi
Iki ugo aku mesti enggal bali
Ning kepiye maneh, mergo kahananku
Cah ayu entenono tekaku

Ra maedo sopo wong sing ora kangen
Ado bojo pengen turu angel merem
Ra maedo sopo wong sing ora trenyuh
Ra kepethuk sak wetoro pingin weruh

Percoyo aku
Kuatno atimu
Cah ayu entenono tekaku



nb : hahai, aku suka lagu ini!

7 kata-kata:

Ginanjarisme mengatakan...

hahaha.. lagu favoritku di youtube ini.. nelongso tenan ngrukokke lagu iki nang jakarta :P

Kantong Plastik mengatakan...

rroamiiiiiiinggggggggggg
hahayy..

Rizky mengatakan...

baris terakhir apik

Hilmy Nugraha mengatakan...

@adhi, aku jadi inget sujok opo sopo sing pas nyanyi neng reunian, jiaaah!
@melyn, artinya surat rindu. ntar abg artiin.
@rizky, cah ayu, penekno blimbing kuwi..

Rizky mengatakan...

terserah kau menafsirkan apa, kenapa blimbing, bukan mlinjo, bukan pelem...

haniemaria mengatakan...

cocok banget buat melarut-larutkan rasa rindu ;D

Hilmy Nugraha mengatakan...

@rizky, haha....
@hanie, yupi, anda benar!