sugeng tanggap warso, Bapak.

dinten niki bapak gadah yuswa 56 taun.
mugi-mugi tansah wilujeng, sehat lan tambah tresna kaliyan keluarga.
kula dereng saged ngaturaken napa-napa kecuali pandonga sae dateng gusti ingkang murbeng dumadi.

ananda,
hilmy.

---- 
Sent using a Sony Ericsson mobile phone

2 kata-kata:

Sivi B.S. mengatakan...

bapak mas hilmy baru 56 tahun yaaah? mas hilmy anak ke berapa? aku aja yang anak pertama bapakku umurnya tahun ini 60.. :D

Hilmy Nugraha mengatakan...

aku anak kedua.
hoho, bapakku nikah umur 24.